All articles

1. ¿Cómo hago un collage?

2. [Account] Change password in Pic Collage (forget/reset password)

3. [Account] Change username in Pic Collage

4. [Account] Create an account (sign up with Facebook/E-mail) in Pic Collage

5. [Account] Create two accounts in Pic Collage

6. [Account] Delete account in Pic Collage

7. [Account] Log in to/log out of my account in Pic Collage

8. [Account] Switch between Facebook accounts on PicCollage

9. [Account][Glitch] Password link is not working in Pic Collage

10. [Android] Alta Resolución

11. [Android] Can't find my previous collages since the new update on Android (collage missing)

12. [Android] Can't use PicCollage after updating to Android 6.0

13. [Android] Erro ao salvar em dispositivos Android

14. [Android] Error al guardar en dispositivos Android

15. [Android] Higher resolution in Pic Collage

16. [Android] Missing collages/stickers on Android (My collages are gone!)

17. [Android] Share photo reminder

18. [Android][Social] How to comment in Pic Collage?

19. [Android][拼貼][編輯]貼圖預覽圖都跑不出來

20. [Cartão] Como faço para imprimir as colagens?

21. [Cartão] Quanto custa imprimir e enviar um cartão postal PicCollage?

22. [Compras] Associação VIP na Pic Collage

23. [Compras] Cancelación/Reembolso de mi Membresía VIP en Pic Collage

24. [Compras] Cancelamento / Reembolso da minha associação VIP na Pic Collage

25. [Compras] Cobros de suscripción no autorizados

26. [Compras] Contenido VIP en Pic Collage

27. [Compras] Conteúdo VIP em Pic Collage

28. [Compras] Encargos de assinatura não autorizados

29. [Compras] Eu não consigo acessar conteúdo VIP em Pic Collage

30. [Compras] Localização do conteúdo VIP em Pic Collage

31. [Compras] Membresía VIP en Pic Collage

32. [Compras] No puedo acceder al contenido VIP en Pic Collage

33. [Compras] Restaurar mis compras en Pic Collage

34. [Compras] Ubicación del contenido VIP en Pic Collage

35. [Conta] [Android] Melhor Resolução

36. [Conta] [iOS] School Settings

37. [Conta] [iOS] Tenha acesso a fotos da Biblioteca

38. [Conta] Como criar uma conta (cadastre-se/com o Facebook)?

39. [Conta] Como entrar/sair da minha conta?

40. [Conta] Como faço para alterar minha senha?

41. [Conta] Como faço para configurar meu perfil privado?

42. [Conta] Como faço para desativar Push Notifications?

43. [Conta] Como faço para entrar Pic Collage com diferente conta no Facebook?

44. [Conta] Como faço para mudar minha imagem de perfil?

45. [Conta] Como faço para restaurar adesivos comprados anteriormente?

46. [Conta] Como fazo para excluir minha conta?

47. [Conta] Como posso alterar o meu nome de usuário

48. [Conta] O PicCollage tem uma versão desktop?

49. [Crash] Did Pic Collage crash? Is Pic Collage not working? Help!

50. [Crear] Agregar fotos o imágenes a Pic Collage

51. [Crear] Agregar stickers a Pic Collage

52. [Crear] Agregar texto (editar texto) a Pic Collage

53. [Crear] Cambiar un fondo (Foto o imagen como fondo) en Pic Collage

54. [Crear] Crear collages horizontales en Pic Collage

55. [Crear] Obtener más stickers en Pic Collage

56. [Crear] Tarjetas en Pic Collage

57. [Create] Add GIF images to Pic Collage

58. [Create] Add photos from Web Search to Pic Collage

59. [Create] Add photos/pictures to Pic Collage

60. [Create] Add stickers to Pic Collage

61. [Create] Add/resize/re-edit text to Pic Collage

62. [Create] Cards

63. [Create] Change background in Pic Collage

64. [Create] Draw/doodle in Pic Collage

65. [Create] Grids

66. [Create] Landscape collage

67. [Create] Search a background from the web in Pic Collage

68. [Create][Android] Start a collage from your own photo gallery?

69. [Criar] Como faço para adicionar adesivos?

70. [Criar] Como faço para adicionar fotos / imagens?

71. [Criar] Como faço para adicionar texto (edição de texto)?

72. [Criar] Como faço para definir o fundo ?

73. [Criar] Como faço para obter mais adesivos?

74. [Edit] Adjust the size of photos/ stickers/ texts in Pic Collage

75. [Edit] Change collage canvas size in Pic Collage (1:1, 2:3, full screen)

76. [Edit] Crop a photo in Pic Collage (clip photo/ picture; cut photo/ picture)?

77. [Edit] Delete a collage in Pic Collage

78. [Edit] Delete multiple collages at once in Pic Collage

79. [Edit] Delete/ remove scraps (picture/ stickers/ text) on my collage?

80. [Edit] Duplicate collages in Pic Collage

81. [Edit] Edit a collage saved in My Collages in Pic Collage

82. [Edit] Edit old collages in Pic Collage?

83. [Edit] Edit/change photo borders in Pic Collage (frames)

84. [Edit] Image layer in Pic Collage (push image to the back and bring it to the top)

85. [Edit] Limited number for adding photos to Pic Collage

86. [Edit] Set a picture as background in Pic Collage

87. [Edit] Undo/Redo changes in Pic Collage

88. [Editar] [iOS] Endereitar Fotos

89. [Editar] [iOS] Enderezar las fotos en Pic Collage

90. [Editar] Cambiar bordes de foto o imagen en Pic Collage

91. [Editar] Cambiar capa de fotos/sticker/texto en Pic Collage

92. [Editar] Cambiar el tamaño del collage en Pic Collage

93. [Editar] Cambiar tamaño de fotos/stickers/texto en Pic Collage

94. [Editar] Categorias de Modelo

95. [Editar] Como criar uma colagem no modo paisagem?

96. [Editar] Como desenhar sobre a montagem

97. [Editar] Como faço para ajustar o tamanho das fotos / adesivos?

98. [Editar] Como faço para cortar uma foto (clip foto / imagem; cortar foto / imagem)?

99. [Editar] Como faço para editar Borda (Alterar Moldura)?

100. [Editar] Como faço para editar fotos (Adobe)?

101. [Editar] Como faço para excluir (foto / adesivos / texto) em minha colagem?

102. [Editar] Como faço para excluir uma colagem da "Minha conta"?

103. [Editar] Como trocar o tamanho da moldura?

104. [Editar] Como trocar o tamanho da sua montagem

105. [Editar] Cortar una foto o imagen en Pic Collage

106. [Editar] Dibujar en un collage en Pic Collage

107. [Editar] El límite para agregar fotos en Pic Collage

108. [Editar] Existe a função de gravação automática em Pic Collage?

109. [Editar] Guardar Collages (Explorar/MisCollages/MiCuenta) en Pic Collage

110. [Editar] O número limitado para adicionar fotos

111. [Editar] Quitar fotos/stickers/texto en Pic Collage

112. [Glitch][Android] Can't save collages in Pic Collage

113. [Glitch][Android] Pictures black out when saving/sharing collage in Pic Collage

114. [Guardar] Función de guardado automático en Pic Collage

115. [iOS] Acceso a tus fotos de tu iPhone/iPad

116. [iOS] Collage is cropped after saved to Camera Roll

117. [iOS] Collect images to "My Collection" in Pic Collage

118. [iOS] Get access to Photos from Library

119. [iOS] MDM system for school

120. [iOS] Restore PicCollage

121. [iOS] School Settings

122. [iOS] Search stickers in Pic Collage (Sticker categories and search bar)

123. [iOS] Sticker Pack Recommendation

124. [iOS] Use Pic Collage on iMessage

125. [iOS][Glitch] Pic Collage is stuck at installing (I can't install the app)

126. [iOS][Social] Report/delete a comment in Pic Collage

127. [Mi Cuenta] [iOS] School Settings o Ajuste Escolar en Pic Collage

128. [Mi Cuenta] Como Acceder/Salir de mi cuenta de Pic Collage

129. [Mi Cuenta] Como cambiar tu contraseña en Pic Collage

130. [Mi Cuenta] Como cambiar tu nombre de usuario de Pic Collage

131. [Mi Cuenta] Como crear una cuenta (Ingresar/con Facebook o Email) en Pic Collage

132. [Mi Cuenta] Como eliminar tu cuenta de Pic Collage

133. [Mi Cuenta] Como entrar a Pic Collage con diferente cuenta de Facebook

134. [Mi Cuenta] Como establecer la privacidad de tu cuenta de Pic Collage

135. [Mi Cuenta] Desactivar notificaciones en Pic Collage

136. [Pesquisa] Como faço para procurar colagens e usuários?

137. [Pesquisa] Como você pode ver quem curtiu suas colagens?

138. [Pesquisa] Coração uma colagem (Explorar / Minha Conta)

139. [Pesquisa] Responda e Comente sobre uma colagem (Explorar / Minha Conta)

140. [Privacy] Can others see my collages in Pic Collage?

141. [Privacy] If I don't have an Pic Collage account, will my photos be shared with others?

142. [Privacy] Set account to private in Pic Collage

143. [Purchase] Restore purchased items in Pic Collage

144. [Purchase] Why does PicCollage charge for stickers and backgrounds?

145. [Purchase][iOS] Can't restore or buy items in Pic Collage

146. [Save] Collage saved as a video in Pic Collage

147. [Save] Save collages from Explore/ My Collages/ Profile

148. [Save] Save collages to Dropbox

149. [Seguir] Como faço para enviar uma Colagem (Explorar / Minhas colagens / Minha Conta)

150. [Seguir] Como verificar seguidores e usuários que estou seguindo?

151. [Seguir] Compartilhar uma Colagem (Explora/Minhas Colagens/Minha Conta)

152. [Seguir] Salvar Colagens (Explorar / Minhas colagens / Minha conta)

153. [Seguir] Siga um usuário e verifique seguidores

154. [Share] Email a collage from Explore/ My Collages/ Profile

155. [Share] How to share my collage to WhatsApp?

156. [Share] Print a collage

157. [Share] Share a collage from Explore/ My Collages/ Profile

158. [Share] Share GIF collages in Pic Collage

159. [Share] Why does it always open a specific app when tapping "others" on share menu?

160. [Share][Social] Get the links of collages in Pic Collage

161. [Social] Block users in Pic Collage

162. [Social] Change your profile picture in Pic Collage

163. [Social] Comment/Remix on a Collage in Explore/ My Profile

164. [Social] Como buscar collages o usuarios

165. [Social] Como conseguir más seguidores

166. [Social] Como eliminar un collage de "Mi Perfil"

167. [Social] Como revisar qué usuarios te siguen y a cuáles tu sigues

168. [Social] Como saber quién le dio "Me gusta" a un collage

169. [Social] Compartir un collage (Explorar/Mis collages/Mi cuenta)

170. [Social] Create a contest collage in Pic Collage

171. [Social] Dar "Me gusta" a un Collage (Explorar/Perfil)

172. [Social] Follow/ unfollow a user and check followers in Pic Collage

173. [Social] Get more followers in Pic Collage

174. [Social] Get your collage featured in Pic Collage

175. [Social] How to go to My Profile in Pic Collage

176. [Social] How to know who liked your collage in Pic Collage

177. [Social] How to know who remixed (commented) on the collages

178. [Social] Like (give a heart to) a collage in Pic Collage (Explore/ Profile)

179. [Social] Make a GIF profile pic in Pic Collage

180. [Social] Report/block a collage in Pic Collage

181. [Social] Responder y comentar en un collage

182. [Social] Search for collages or users in Pic Collage

183. [Social] Seguir/Dejar de seguir a usuarios y ver tus seguidores

184. [Social] Settings/ Explore/Social pages in Pic Collage

185. [Social] Turn off Social Features in Pic Collage

186. [Social] Unblock a user in Pic Collage

187. [Social] What is "Explore" in Pic Collage?

188. [Video] Duración de Videos en Pic Collage

189. [Video] How many videos can I add in a collage?

190. [Video] How to mute video?

191. [Video] How to trim video?

192. [Video] Length of the video

193. [Video] Recortar un Video en Pic Collage

194. [Video] Silenciar un video en Pic Collage

195. [VIP Membership] Am I being charged for Pic Collage's VIP membership unknowingly?

196. [VIP Membership] Cancel my subscription

197. [VIP Membership] Pic Collage subscription content is gone

198. [VIP Membership] Refund and cancel my Pic Collage VIP membership

199. [VIP Membership] What does Pic Collage's VIP membership include?

200. [VIP Membership] Where is the Pic Collage content I subscribe to?

201. [VIP Membership] Why aren't all packs included in my Pic Collage VIP membership?

202. [VIP] VIP 方案詳細有什麼內容?/ 成為 VIP 會員後我能夠得到什麼?

203. [VIP] 不夠多VIP素材

204. [VIP] 取消訂閱.退費

205. [VIP] 如何使用剛購入之素材?

206. [VIP] 我是否在不知情的狀況下被收取付費?

207. [VIP] 無法使用VIP素材(回復購買項目)

208. [Watermark][Purchase] Watermark still enabled after I paid

209. [Windows] Change canvas size on Win 10

210. [Windows] How can I change the text size on a collage

211. [Windows] Pic Collage desktop version

212. [Windows] Pic Collage para computadora

213. [Windows][Create] Add photos directly from the Internet

214. [Windows][Create] Add photos to Pic Collage

215. [Windows][Create] Add stickers to Pic Collage

216. [Windows][Create] Card templates using Pic Collage

217. [Windows][Create] Collage with grids

218. [Windows][Create] How to Doodle in Pic Collage

219. [Windows][Edit] How to draw on collage?

220. [Windows][Edit] How to edit photos

221. [Windows][Edit] How to make a portrait collage on a landscape desktop screen?

222. [Windows][Edit] How to resize/rotate a photo inside the grid, with a mouse?

223. [Windows][Edit] How to use the Trashcan

224. [Windows][Purchase] Why is my saved collage blurry after buying "Save in HD" ?

225. [Windows][Purchase] How to check your purchases

226. [Windows][Purchase] Paid to "Remove Watermark" but watermark is still showing up?

227. [Windows][Restore] How to back up and restore collages

228. [Windows][Save] How to save a collage

229. [Windows][Save] How to set lockscreen

230. [アカウント/設定] アカウントの削除

231. [アカウント/設定] アカウントの登録

232. [アカウント/設定] アカウント設定の命名規則

233. [アカウント/設定] プライバシー設定/保存方法/写真選択

234. [アカウント/設定] ログアウト(サインアウト)するには

235. [アカウント/設定] 公開/非公開の設定

236. [アカウント/設定]ユーザー名の変更

237. [その他] FBへの接続許可の設定変更

238. [その他] 本アプリをアンインストールした場合

239. [プリント] カード / スマホケースのプリント

240. [ユーザー関連] コラージュの投稿

241. [ユーザー関連] フォロー/フォロワー

242. [ユーザー関連] プライバシーポリシー・個人情報の取り扱い

243. [ユーザー関連] 共有範囲

244. [ユーザー関連] 別のFacebookアカウントでログインしたい場合

245. [ユーザー関連] 友達の検索

246. [ユーザー関連] 投稿したコラージュを削除したい

247. [ユーザー関連] 閲覧の「特集」

248. [作成と編集] PCから画像/写真の取り込み・選択

249. [作成と編集] PNGをJPEGにしたい

250. [作成と編集] Web画像をダウンロードできない

251. [作成と編集] カード

252. [作成と編集] コラージュサイズの設定

253. [作成と編集] コレクション (iOS)

254. [作成と編集] フレームの表示・選択

255. [作成と編集] ロゴマークと広告が抜き機能をご購入した後にもまた表示されている状況について

256. [作成と編集] 写真の切り取り方

257. [作成と編集] 写真の枠/ボーダー/影/シャドウ

258. [作成と編集] 写真の追加

259. [作成と編集] 写真やスタンプの削除

260. [作成と編集] 写真やスタンプを上・下へ移動

261. [作成と編集] 動画のトリミング

262. [作成と編集] 動画のミュート(音を消す)

263. [作成と編集] 文字の空白/改行

264. [作成と編集] 文字列の方向の変更(縦・横)

265. [作成と編集] 背景画像の設定

266. [作成と編集] 落書き

267. [作成と編集] 追加できる動画の数

268. [作成と編集]GIF画像/Web画像素材を検索

269. [作成と編集]Web画像を背景に設定

270. [作成と編集]文字・フォント編集

271. [作成と編集]高解像度・高画質の設定

272. [保存とシェア] コラージュ画像の保存

273. [保存とシェア] シェア共有画面項目

274. [保存とシェア]画像がアルバムに保存できない

275. [定期購読] VIP定期購読特典

276. [定期購読] 定期購読コンテンツにアクセス

277. [定期購読] 定期購読内容が使えない(復元・リストア)

278. [定期購読] 定期購読内容が足りない

279. [定期購読] 返金・解約

280. [帳號] [註冊] 如何註冊拼貼趣的帳號?

281. [帳號][密碼] 如何重新設定密碼?(忘記密碼)

282. [帳號][隱私] 如何設定隱私功能?

283. [拼貼][儲存] 如何儲存拼貼?(拼貼牆/ 我的拼貼本/ 我的檔案)

284. [拼貼][分享] 如何分享拼貼?(拼貼牆/ 拼貼本/ 我的檔案)

285. [拼貼][編輯] 如何切割圖片?(裁剪照片)

286. [拼貼][編輯] 如何加入照片/圖片?

287. [拼貼][編輯] 如何加入貼圖?

288. [拼貼][編輯] 如何建立新拼貼?

289. [拼貼][編輯] 如何編輯圖片?(邊框/ 效果)

290. [機種変更] 機種変更しても保存/使用した、画像/スタンプが表示されますか

291. [社交][回覆] 如何回應拼貼?

292. [社交][追蹤] 如何追蹤其他使用者?檢視追蹤我的人?

293. [購入] 購入済みのスタンプ・背景の復元、ダウンロード

294. Change language displayed in Pic Collage

295. Copyright on photos from web

296. Delete a collage from My Profile

297. Disable Push Notifications from Pic Collage

298. How to preview a collage on share menu

299. More Fonts (Pic Collage)

300. PicCollage for schools

301. Print from home on an Android device

302. Recover a deleted collage

303. Refund on Android Device

304. Refund on iOS Device

305. Remove notification dot from Pic Collage

306. Resize full collage (change collage size) in Pic Collage

307. Retrieve old collages in Pic Collage after changing device (How to get my collages back?)

308. Sync My Collages

309. Teacher's Ambassador Program

310. Win10 - resize text and images

311. Win10 Mobile

312. Win10: How do I turn my collages from landscape to portrait?

Feedback and Knowledge Base